Produktet Tona

Autopasion SH.A e nisi rrugëtimin e tij si një sfidë, ku suksesi do të ishte i garantuar ashtu sic edhe vetë puna e Autopasion e ka treguar tashmë më së miri me arritjet e veta. Me një gamë shumë të gjerë produktesh dhe me një staf të mirë trajnuar ndër vite Autopasion ofron shërbimin e tij me shpejtësi , cilësi, saktësi dhe bensikëri.
Në Autopasion ju do të gjeni të gjithë gamën e produkteve tona nga prodhuesit më prestigjosë duke filluar nga pjesët e këmbimit si SWAG , ZF , JAPANPARTS,  MANN , LUK , INA, FAG etje, duke vazhduar me gomat si Pirelli, Michelin , Hankook , Petlas etj, bateri si VARTA , FIAMM , TOPLA deri tek lubrifikantët nga prodhuesit më gjigandë si PETRONAS dhe VALVOLINE. Me gamën tone te produkteve ne ofrojmë produktet origjinale të tëgjitha brendeve të lartëpermendura. Kjo e bën Autopasion SH.A kompaninë lider në treg për ofrimin e te gjitha pjesëve.
Kategoritë tona kryesore te produkteve ndahen :
-Goma
-Lubrifikant
-Bateri 
-Pjese Auto