Kompania AUTOPASION, e themeluar në vitin 1994 në Shqipëri, fillojë me tregëtimin e baterive Italiane, ku pati një rritje të vazhdueshme dhe ecuri të mirë në zhvillimin dhe shtrirjen e tregtimit të kësaj lëmie. Pas pak vitesh AUTOPASION e vendosur për sukses dhe rritje të aktivitetit, fillon të tregëtoj me Pjesë Këmbimi, Goma dhe Lubrifikante, ku sot karakterizohet Kompani Lider në tregtimin e këtyre katër Sektorëve me brendet më të mira ndërkombëtare.

Kompania AUTOPASION tashmë e dëshmuar për tregëti të mirë dhe sukses të padiskutueshëm në katër sektorët e saj, fillon aktivitetin e vet edhe në Kosovë duke u bërë kompani lider në tregëtimin e pjeseve automobilistike dhe në Kosovë.

Kompania AUTOPASION disponon produktet dhe brendet më cilësore për makinën tuaj si brënda ashtu edhe jasht Shqipërie. Gjithashtu, AUTOPASION me karakteristikë organizative do të jetë në çdo kohë në shërbim dhe sa më pranë klientit.

Ju Mirëpresim për bashkpunim! AUTOPASION SH.A