AUTOPASION SH.A

Lindur per te qene te paret

Rreth NeshKontakt

Garanci

Autopasion SH.A eshte kompania lider qe ofron cdo produk me garanci e plote duke e bere kompani lider ne garantimin e produtit.

Siguri

Autopasion SH.A ofron siguri maksimale per cdo produkt te blere nga ne. Kjo na diferencon duke na bere kompani lider.

Shpejtesi

Autopasin SH.A me mbi 12 pika ne Shqiperi  si dhe ne Kosove ofron shpejtesi ne shperndarjen e produktit.

Kompania AUTOPASION, e themeluar në vitin 1994 në Shqipëri, fillojë me tregëtimin e baterive Italiane, ku pati një rritje të vazhdueshme dhe ecuri të mirë në zhvillimin dhe shtrirjen e tregtimit të kësaj lëmie. Pas pak vitësh AUTOPASION e vendosur për sukses dhe rritje të aktivitetit, fillon të tregëtoj me Pjesë Këmbimi, Goma dhe Lubrifikante, ku sot karakterizohet Kompani Lider në tregtimin e këtyre katër Sektorëve me brendet më të mira ndërkombëtare.

Kompania AUTOPASION tashmë e dëshmuar për tregëti të mirë dhe sukses të padiskutueshëm në katër sektorët e saj, fillon aktivitetin e vet edhe në Kosovë duke u bërë kompani lider në tregëtimin e pjeseve automobilistike dhe në Kosovë.

Kompania AUTOPASION në Prishtinë disponon produktet dhe brendet më cilësore për makinën tuaj. Gjithashtu, AUTOPASION me karakteristikë organizative do të jetë në çdo kohë në shërbim të klientit.

Ju Mirëpresim për bashkpunim! AUTOPASION SH.P.K.

 • Tirane

  Autostrada Tirane-Durres Km1.
  0688048761

 • Durres

  Rruga Bajram Tusha, prane hidrosanitare Xhenis.
  0684040076

 • Elbasan

  Hyrja Elbasan.
  0692069982

 • Fier

  Sheshi Europa Plaza.
  0692079643

 • Vlore

  Rr. Gjergj Kastrioti.
  0694091610

 • Korce

  Rr. Muzakajt
  0692069982

Partneret Tane

Lubrifikant

Autopasion Sh.A ofron lubrifkantet me cilesore ne treg me garanci me te larte te llojeve me te ndryshme.

Goma

Autopasion Sh.A garanton te gjitha llojet e gomave me produktet me te njoura dhe markat me te njohura.

Bateri

Autopasion Sh.A ofron baterite e markave me te njohura ne treg me cmime konkuruese dhe te favorshme.

Pjese Auto

Autopasion Sh.A ofron pjese per te gjitha llojet e veturave me cmimet me konkuruese ne treg dhe cilesi maksimale.

Autopasion SH.A

Ne Autopasion punojn rreth 250 punonjes ku mbizotron fryma e ekipit dhe perkushtimi. Objektivi yne eshte suksei dhe ne punojme fort qe te jemi me prane cdo nevoje per klientet tane.